Fi de la història

Ja començo a estar cansada i avorrida d'aquesta història. No et sembla que ja fa massa anys que dura? La nostra relació no va enlloc i penso que només tu en treus algun profit. Al principi em vas semblar divertit i interessant, però ara, Jordi, m'he adonat que no tens res d'especial i que estàs enganxat a la rutina.

T'he estimat, sí. Però ho he fet com s'estima a un bon amic. He intentant ajudar-te a tirar endavant, però tu t'aprofites de la meva bona fe i et tanques a viure la mateixa història un cop i un altre. I és que no es pot viure treballant només un dia l'any!

Mira Jordi, he fet tot el que he pogut per tu, però ara és el moment de que cada un de nosaltres segueixi el seu camí. Ha arribat el moment que comencis a espavilar tot sol. Al cap i a la fi, ja ho saps prou bé; sempre t'ho he deixat molt clar; a qui jo m'estimo de debò, és al Drac.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.