Nova etapa, nova web

Haureu vist que darrerament no he estat gaire actiu ni al blog, ni a les xarxes socials. De tant en tant cal afluixar la marxa per centrar una mica les idees i trobar el camí més adient per arribar allà on vols arribar. Quan et deixes dur per la inèrcia, acabes fent les coses només perquè les has fet sempre. 

Amb el temps m’he anat dedicant més a les imatges que no pas a l’escriptura. Això no vol dir que hagi abandonat aquesta última, sinó que hi dedico menys temps. Els darrers mesos he estat mirant llocs on compartir les imatges, però he de dir que no m’han acabat de fer el pes i els he acabat abandonant. 

Tot plegat m’ha animat a estrenar aquest canvi a la meva web, molt més centrat en les imatges dels llocs que visito, o m'interessen  que no pas en explicar-vos coses que fàcilment podeu trobar a Internet. En aquestes pàgines hi trobareu ara moltes més imatges que no pas text. Això sí, hi he fet un raconet on opinar i on poder-vos explicar allò que em sembla interessant, ara des d’un punt de vista molt més personal.

Recordeu que també em seguireu trobant a Instagram, Facebook i Twitter. Us hi espero!